Sunday, April 25, 2010

Dikala Bulan Dilintasi Jaluran Buruj

Baru baru ni kita dikejutkan dengan berita seorang budak terpijak najis kucing sehingga menyebabkan beliau terpaksa dibawa oleh ibunya ke sebuah tempat yang berisi air bersih untuk membersihkan najis tersebut.

Okeh, selesai taktik mukaddimah cara lain.

Memandangkan ayat " wahh dah lame tak update " dan " tak tau nak tulis ape..hehehe " ataupun yang lagi nampak 'trendy' macam " sori uollss..i bz with my something jahanam " dah selalu sangat digunapakai oleh segenap lapisan pengarang, jadi aku cuba kaedah yang lain.

Boleh kan ?

Fuhh.... idea tarak idea tarak idea tarak idea tarak !!!


Syakuragi,

5 comments:

ayd said...

kat blog tade button like ke ha?? ase mcm nk tekan button like tuk post nih.. [haha.. mengarut]

aisyah ahmad said...

hohoho..
gud idea tu beb..
buleh diterima pakai oleh otak aku..
ok2..

keep on trackbeb!!
*tak ade kaitan*

SyAkuRagi said...

ayd - ko tulis like pon ok dah..huu

aisyah - keep on track? simpan atas landasan ?

aNiS tHe BumbleBee said...

heheheheh...aku pon baca dgn muka penuh ghairah laa entry ko.cih!

p/s:xgune ko taruk nama aku makcik kt bloglist ko.aku still lagi awek aka cikaro ko tau??hinsss!

SyAkuRagi said...

makcik anis - bawak2 tengok cermin selalu ye..uyin tu dah nak jadi anak dara dah..haha