Sunday, June 14, 2009

Ke Restoren Pojok : Part 2 ( versi gambar )

Signboard Pojok yang simple simple

Nasri, Bro, Ejan buat buat borak tahan lapar

Wira : Pit !! awek indon
Aku : tengah usha la ni
Pak Asan : errrmmm ( mata meliar gak )
Apat : Astaghfirullahal azim

Air sampai sudah


Kehadiran 'spesel kick' nasik ayam bakar dan bakso spesel


Wira melantak dulu

Tak sempat ustaz pojok hantar bil dah jadi macam ni


Keseluruhannya memang pojok cemerlang malam tadi. Ingat nak suruh Jalan Jalan Carik Makan pegi sini la nanti.

Fakta: makan nasik ayam bakar + bakso spesel + lemon dingin = LE 16..
pojok = cepat, cekap, sedap, murah, bleh tengok awek indon


Syakuragi

6 comments:

cik bulan said...

LE stands for egyptian pound ke? oh kat egypt lah ni?

SyAkuRagi said...

ye wahai cik bulan..datang la sini..aku bley bwk jalan2 panjat pyramid..ngeh3

cik bulan said...

ala dah pegi byk kali dah la piramid uh.hehe.. aku pnah duduk sana setahun. tp bkn di cairo, but alex. tp slalu lah visit cairo kalo ade sahabat dr malaysia dtg, bwk die jln2 tak pun kalo ayah ada kerja.

cik bulan said...

oh lg satu. x kan buley nye panjat piramid uh. kene sembur nanti.

SyAkuRagi said...

owhh..yeke? dtg sini study ke dulu?

pasal panjat piramid tu no hal la..aku bley kautim ngan pak arab yg jaga piramid tu..hehehe

cik bulan said...

tujuan asal dtg sbb ikot ayah. die keja sana. so kalo duk sana mane leh hidup tanpa study an? aku study lah skali.
psl panjat piramid, kalo ko kawtim pun aku x nak panjat. kalo jatuh nnt aku pulak jd mumia. haha