Sunday, September 27, 2009

Riang Ria

Sempena raya tahun ni, dengan ikhlas hatinya aku tepekkan beberapa keping gambar raya. Kalau diperati betul betul, panorama gambar ni semua di Malaysia dan bukan kat Mesir.

" Ko rembat ke gambar ni ? ", arab saiber kafe.

Ya, gambar hasil rompakan kat laman sosial sahaja. Aku tak ambik gambar raya itu hari. Takut orang hantar tuju tuju. Cakap banyak pon tak guna. Tengok je la gambar ni.











Usai sudah aku layan gambar gambar ni semalam. Hati aku jadi macam nak tekeluar. Mata aku cucuk pakai pisau jangan kasi keluar air.

Best jugak kadang kadang dapat beraya dengan kawan kawan sekelas ni kan?

p/s : immortaliti aku makin lemah dalam bab bab sedih ni. Mulai esok, aku akan start tengok cerita bunuh bunuh orang balik. Delete semua cerita korea jepun yang asik main air mata.

4 comments:

apek said...

2 laa pit,den suh balik ghayo,ko x nk,kot x leh jalan2 ghumah bdk2 ni,2 pn lom abih jalan laie 2,sok2 nk sambung laie,jgn lupo kim salam ghayo kek tauke fatiroh yo,ha2..

ziera said...

"Usai sudah aku layan gambar gambar ni semalam. Hati aku jadi macam nak tekeluar. Mata aku cucuk pakai pisau jangan kasi keluar air."

mcm statement jeles jer nih..
hoho..cian ko..

aydhah said...

ko jeles ke syafik.. ?? ak cube menjeleskan ko ritu, ko sakit ati ke..??

Mohd said...

Assalamu'alaikum (: .Salam Aidilfitri (: .Salam Kenal Berblog (: .